Film tip: La La Land

Film, Lifestyle, Vrije tijd

Een paar weken geleden had ik een geweldige ervaring: Een open lucht bios met de geweldige film La la land. Onder de sterrenhemel, helemaal ingewikkeld in fleece dekens lag ik van deze heerlijke film te genieten. En het is echt een aanrader.

 

Herbeleving van oude Hollywood films

La la land is met terecht een met Oscars bekroonde film. Helaas net niet met voor de beste film, maar dat hadden ze echt wel verdiend in mijn ogen.

 

Eigenlijk is een vrij eenvoudige verhaal lijn. Boy meets girl, worden verliefd en relatie kom onder druk te staan. Maar de manier waarop het verhaal wordt verteld, maakt het zo speciaal. Je wordt mee genomen in de sfeer van een oude hollywood films met een tikkeltje magie erin. In één woord: Geweldig!

 

Vanaf het begin van de film werd ik erin gezogen en tot het einde zat ik er volledig in. En het moment toen de aftiteling begon, zat ik echt met een ‘wauw’ effect nog op mijn stoel. En ik wilde helemaal niet dat de film afgelopen was. De geweldige muziek, romantiek en magisch effect blijven nog lang na hangen bij mij.

 

En natuurlijk hielp het acteerwerk van Ryan Gosseling en Emma Stone ook mee. De chemie spat er van af van deze twee acteurs.

 

Zeker nu de herfst er is: pak een kop thee of warme chocolade melk, een zacht dekentje en sluit jezelf op. En geniet van deze heerlijke film. 

 

Previous Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge