Even Voorstellen: Papa Frank

Even Voorstellen, Papa Bloggers, Papa Frank

Na drie Mama Bloggers voorgesteld te hebben, is het nu de beurt aan de eerste Papa blogger van 1mama.nl. Meet Papa Frank. Hij woont samen met zijn vrouw, zoon en hond in het gezellige Brabant en blogt op zijn eigen blog papa-zijn.nlPapa Frank zal af en toe leuke blogs schrijven over het vaderschap.

 

Papa Blogger

Mij naam is Frank, ik ben een papa-blogger en ik woon samen met mijn vrouw, zoon en hond in een gezellig dorpje in Brabant. Ik werk vier dagen in de week en heb daarnaast iedere maandag een vaste papa-dag. Mijn vrouw heeft onregelmatige werkuren en wanneer onze werktijden overeen komen, gaat onze zoon naar de gastouder. Dit komt neer op 1-2 momenten in de week, variërend van 3 tot 8 uur per dag. Ondanks deze wisselingen, hebben we hier aardig onze structuur en draai in gevonden en verloopt de combinatie van werken en opvang voor ons prettig op deze manier.

 

 

Toen mijn zoon een paar maanden oud was, ben ik begonnen met bloggen. Mijn interesse in het bloggen is ontstaan tijdens de zwangerschap van mijn vrouw, waarbij we onze informatie over ons nog “onbekende” toekomst van de “bloggende mama’s” op internet haalde. Mama’s zeg ik, omdat het voornamelijk moeders zijn die hun verhalen en eerlijke meningen delen op het web. Ik heb mij daardoor soms de eerste tijd wat onwennig gevoeld, maar momenteel heb ik mijn draai helemaal gevonden en werk ik dagelijks met veel plezier aan mijn site. Daarnaast haal ik enorm veel bevestiging en energie uit de interactie met de kijkers op mijn site en op Instagram. Dit stimuleert mij om verhalen te delen en gaat mijn aandacht uit naar het blijven ontwikkelen en optimaliseren van mijn site, foto’s en de inhoud van mijn blogs.

 

Een kijkje in het vaderschap

De reden dat ik mij voorstel, is omdat ik gastblogs mag gaan schrijven voor 1mama en jullie binnenkort dus meer van mij zullen zien lezen. Wat je van mij kunt verwachten, is mijn eerlijke kijk op het vaderschap en wat ik in mijn dagelijks leven als een papa tegenkom. Dit kunnen onderwerpen zijn waar ik gelukkig van word, wat ik moeilijk vind, wat mij onzeker maakt, noem het maar op! Ik ben benieuwd wat jij leuk zou vinden om terug te lezen in mijn blogs. Dus heb je een vraag, onderwerp etc., al dan niet vanuit het oogpunt van een vader, laat dat dan even achter in de comments. Graag tot ziens!

Papa Frank kan je ook volgen op instagram: @papa.zijn

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge