Mama Wies: Ik ben de doelgroep! Eerste Moederdag

Lifestyle, Mama Bloggers, Mama Wies
Eerste moederdag

Lange tijd bedacht ik ze, de moederdagacties. Een gratis goodiebag bij aankoop, een beautyplein, chocoladeworkshops, gratis bloemen. Alles om onze mama’s te verwennen tijdens een bezoekje aan het winkelcentrum. En nu ben ik zelf de doelgroep!

Moeder zijn toch verstandig, verzorgend met flanellen pyjama’s

Na 9 maanden flesjes, luiers, gebroken nachten, lachjes, knuffels en huiltjes voelt het soms nog zo onwerkelijk. Ik ben iemands mama. Ik ben moeder. Maar moeders zijn toch verstandig, verzorgend, met flanellen pyjama’s, een tas met alles wat je eventueel nodig kan hebben en met overal een antwoord op?

Alles wat ik niet ben. Of toch? Op Koningsdag ben ik na twee wijntjes naar huis gegaan (best verstandig). In mijn tas zit naast lipstick een extra setje kleding, luiers, spuugdoekjes en melktorentjes (juist, alles wat je wellicht nodig kan hebben) en tijdens die gebroken nachten draag ik liever een flanellen pyjama dan een slipdress.

Eerste moederdag

 

Trots dat ik de doelgroep ben

Vanmorgen twijfelde ik niet langer. Zondag 14 mei, Moederdag. Een ontbijtje op bed van mijn twee favoriete mannen en ook het knutselwerkje, verpakt in een mooi roze papiertje, was voor mij. Trots dat ik de doelgroep ben, laat ik mijzelf vandaag lekker verwennen in één van die winkelcentra.

Fijne Moederdag lieve mama’s

Liefs Mama Wies

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge