Fit&Health Mama: 2x heerlijke ontbijt

Fit&Health MAMA, Slider

Ontbijt, een goed begin van een dag. Van een persoon die ’s morgens niets door haar keel kreeg, naar een persoon die direct naar de keuken toe rent om te kunnen ontbijten. Ontbijten is toch wel 1 van mijn favoriete maaltijden. Vandaag laat ik jullie mij twee favoriete zien waar ik graag de dag mee start.

 

Body&Fit pannenkoekenProteïne Pannenkoeken

Ik ben gek op pannenkoeken en vooral ontbijt pannenkoeken die vol met eiwitten zitten. Voorheen maakte ik ze zelf, maar sinds de Body&Fit shop eindelijk eiwit pannenkoeken heeft die ook glutenvrij zijn, maak ik deze. En nee, dit is geen reclame.  Voeg er wat melk of water en een ei bij en je hebt heerlijke pannenkoeken vol met eiwitten. En ze vullen ook heel erg goed.

 

Havermout met banaanHavermout met banaan

Dit blijft toch wel mijn favoriet: havermout met banaan. Ik gebruik 60 gram havermout, 250 ml ongezoete sojamelk en 1 banaan. Heerlijk.  Dit geeft een enorme boost door de hoeveelheid koolhydraten en het geeft mij een lang verzadigd gevoel.

Tegenwoordig gebruik ik sojamelk, maar het kan ook met gewone melk of met water. Het is maar net wat je voorkeur is. Vroeger gebruikte ik altijd magere melk, maar toen ik een tijdje bepaalde medicijnen moest slikken die niet samen gingen met melk producten, ben ik sojamelk gaan gebruiken. En persoonlijk vind ik dat veel lekkerder.

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge